Куряча грудка з овочами

Соковита куряча грудка з запеченими овочами.

Інгредієнти

куряча грудка — 2 шт
баклажан — 1/2
морква — 1/2
ріпа — 1/2
цибуля ріпчаста — 1/2
селера — 1/2 стебла
перець болгарський — 1 шт
олія оливкова — 2 ст. л

Як приготувати Куряча грудка з овочами

Сьогодні хочу поділитися ще одним оригінальним рецептом соковитою курячої грудки. Всі думають, що ж ще можна придумати з цією грудкою…Як вже її «бідну» тільки не смажать, не варять і не парять!) Деякі думають, що куряча грудка-це суха, прісна частину курки. Своїм рецептом буду доводити протилежне! Куряча грудка-це чисте джерело білка, дієтичне м’ясо. Я взагалі прихильник здорового харчування. А головне смачного! Тому від мене не буде рецептів з свинини з майонезом, смаженого бекону, жирних тортів тощо. Я буду ділитися рецептами з різноманітних продуктів. На дієті сидіти можна смачно і зовсім не дорого. Так само всі мої рецепти з позначкою «легко», і займають мало часу в приготуванні.

Покроковий рецепт

Підготувати продукти

Куряче філе викласти в глибоку тарілку, додати оливкову олію, сіль, перець чорний. Все перемішати і відставити у бік.

Нарізати овочі.

На лист пекарської папери викласти скибочки ріпи, зверху моркву, цибулю, селеру.


Зверху викласти одну курячу грудку. Загорнути. Має вийти ось такий кульочок. Повторити теж саме з другої грудкою.


Викладаємо в мультипекарь (можна в духовку або на сковороду). Закрывем і забуваємо на 15 хв.

Через 15 хвилин курка готова. Виглядає ось так. Дістаємо.


Панельки злегка змащуємо олією і викладаємо овочі. Закриваємо на п’ять хвилин.

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо, з’їдаємо)

Дивіться також:  Курячі крильця в медовому соусі з кунжутом