Куряча грудка з овочами

Час приготування: 40 хвилин

Соковита куряча грудка з запеченими овочами.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
куряча грудка — 2 шт
баклажан — 1/2
морква — 1/2
ріпа — 1/2
цибуля ріпчаста — 1/2
селера — 1/2 стебла
перець болгарський — 1 шт
олія оливкова — 2 ст. л

Як приготувати Куряча грудка з овочами

Сьогодні хочу поділитися ще одним оригінальним рецептом соковитою курячої грудки. Всі думають, що ж ще можна придумати з цією грудкою…Як вже її «бідну» тільки не смажать, не варять і не парять!) Деякі думають, що куряча грудка-це суха, прісна частину курки. Своїм рецептом буду доводити протилежне! Куряча грудка-це чисте джерело білка, дієтичне м’ясо. Я взагалі прихильник здорового харчування. А головне смачного! Тому від мене не буде рецептів з свинини з майонезом, смаженого бекону, жирних тортів тощо. Я буду ділитися рецептами з різноманітних продуктів. На дієті сидіти можна смачно і зовсім не дорого. Так само всі мої рецепти з позначкою «легко», і займають мало часу в приготуванні.

Покроковий рецепт

1

Підготувати продукти

2

Куряче філе викласти в глибоку тарілку, додати оливкову олію, сіль, перець чорний. Все перемішати і відставити у бік.

3

Нарізати овочі.

4

На лист пекарської папери викласти скибочки ріпи, зверху моркву, цибулю, селеру.

5


Зверху викласти одну курячу грудку. Загорнути. Має вийти ось такий кульочок. Повторити теж саме з другої грудкою.

6


Викладаємо в мультипекарь (можна в духовку або на сковороду). Закрывем і забуваємо на 15 хв.

7

Через 15 хвилин курка готова. Виглядає ось так. Дістаємо.

8


Панельки злегка змащуємо олією і викладаємо овочі. Закриваємо на п’ять хвилин.

9

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо, з’їдаємо)

Дивіться також:  Мариновані баклажани з хріном і імбиром