Курячі стейки в соєво-імбирному соусі на сковороді-гриль

Курка-гриль під соєво-імбирним соусом — пряна м’ясна закуска в азіатському стилі.

Інгредієнти

Сіль — за смаком
Суміш перців — щіпка
Куряче стегно без кістки — 2 шт.
Масло рослинне — 1 ч. л.
Соєвий соус — 2 ст. л.
Сушений імбир — 1 ч. л.

Як приготувати Курячі стейки в соєво-імбирному соусі на сковороді-гриль

Курячі стегна на грилі під соєво-імбирним соусом – пікантна закуска з тонким смачне і пряним ароматом. Блюдо готуватися швидко, просто і дуже легко – всього півгодини і смачні стегенця готові! Така закуска на швидку руку виручить в моменти, коли потрібно приготувати швидкий і ситне м’ясне блюдо, а також – доведеться за смаком любителем азіатської кухні!

Покроковий рецепт

Змішати соєвий соус з імбиром, сіллю за смаком та сумішшю спецій. Перемішати і довести суміш до однорідності. Замочити в пікантному соусі курячі стегна без кісточки на півгодини.

Вийняти м’ясо на обробну дошку, злегка відбити негострої частиною ножа. Змастити рослинною олією з допомогою пекарській пензлика.

Обсмажити курку на сковорідці-гриль без масла за дві хвилини з кожного боку.

Вийняти стейки на тарілку і дати м’ясу трохи «відпочити». Підсолити курячі стегенця за смаком і подавати до столу!

М’ясо ідеально поєднується з томатним і часниковим соусом песто і лимонною заправкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фрікасе з курки