Котлети по-київськи – не саме легке блюдо, але і не складне
Інгредієнти
Для начинки: | |
вершкового масла, розм’якшеного – 100 г | |
часник рубаний – 3-4 зубчики | |
свіжої петрушки – 1 велика жменька близько ½ склянки нарізаної | |
свіжий зелений лук – близько ¼ чашки,нарізаний | |
сіль перець – за смаком | |
Для котлет: | |
курячі грудки без шкіри без кісток – 4 великі | |
сир пармезан – ½ склянки | |
панірувальні сухарі – 1 чашка | |
свіжа петрушка, порізана – кілька листочків | |
яйця курячі – 2 шт. | |
сіль перець – за смаком | |
борошно – 1 склянка |
Як приготувати Котлети по-київськи, запечені в духовці
Сторінка: 1 2