Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушкована курка з яблуками і вареною картоплею виходить незвичайно ароматний і дуже смачна. Таку курку можна подати з будь-яким гарніром або до овочів. Готувати її швидко і легко.

Інгредієнти

філе куряче – 4 шт.
ріпчаста цибуля – 2 головки
яблука – 2 шт.
сіль – за смаком
перець мелений – за смаком
приправи – за смаком
зелень – яку
варена картопля – 6-8 шт.
вода – за необхідності
олія для смаження – 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею