Курячі крильця з пряними травами і пармезаном

Як приготувати Курячі крильця з пряними травами і пармезаном

Відмінним варіантом гарячої закуски до новорічного столу є крильця, приготовлені в духовці з пряними травами і пармезаном.
Інгредієнти:
– подрібнений розмарин сушений (18 г);
– відфільтрована вода (три літри);
– пшеничні мелені сухарі (36 р);
– сіль (за смаком);
– подрібнений чебрець сушений (23 р);
– мелений перець, обов’язково червоний гострий (17 р);
– материнка сушена подрібнена (23 р);
– бальзамічний оцет (78 мл);
– мелений перець, обов’язково чорний (23 р);
– лист лавровий (один листочок);
– горіхове масло ароматне (46 мл);
– сушений розмарин подрібнений (23 р);
– тертий пармезан (280 г);
– невеликі зубчики часникові очищені (43 мл);
– крила курячі (2,4 кг).
Процес приготування:
На складові частини розрізати курячі крила, перекласти їх у велику каструлю, влити в достатній кількості відфільтровану воду, додати лавровий лист, насипати всі сушені трави, влити бальзамічний оцет, насипати за смаком сіль. Довести ароматну воду до сильного кипіння, потім продовжити процес варіння ще п’ятнадцять хвилин, далі перекласти пряні курячі крильця на решітку і підсушити їх.
Очистити часникові зубці і відправити їх в миску, додати за смаком сіль, потім перетерти ці інгредієнти, додати весь мелений перець, влити достатню кількість масла, ретельно перемішати все.
У приготовлений часниковий маринад відправити відварені курячі крила, маринувати їх приблизно десять хвилин, потім обваляти крильця в сухарній паніровці і перекласти їх на деко, заздалегідь застелений пекарської папером.
Посипати курячі крила тертим пармезаном, потім відправити деко в духовку, попередньо прогріту до 230 градусів, запікати крильця чверть години, потім подавати їх до столу.

Дивіться також:  Запечена курка з сиром у беконі