Котлети у вівсяній паніровці

Незвичайний рецепт звичайного страви, що урізноманітнить меню у разі відсутності панірувальних сухарів.

Інгредієнти

курячий фарш — 500 гр.
яйце — 1шт.
овсянные колечка — зо гр.
спеції — 1 ч. л

Як приготувати Котлети в вівсяної паніровці

Страви, смажені в паніровці, як правило, улюблені дітьми і дорослими, зникають зі сковорідки не встигнувши охолонути. Котлети смажені в панірувальних сухарях більш соковиті. Хрустка скоринка, яка утворюється, перешкоджає випаровуванню рідини і «сік» залишається всередині котлет. При цьому панірувальні сухарі мають властивість несподівано закінчуватися. Замінити їх можна готовим вівсяним сніданком. Головне, щоб він був без додавання цукру. Просто подрібнюємо невелику порцію вівсяних кульок або кілець, додаємо спеції – і панірування для котлет готова.

Покроковий рецепт

У курячий фарш потрібно додати одне яйце і спеції: сіль, чорний мелений перець, паприку.


Їх отриманої маси руками, змоченими у воді, формуємо невеликі котлетки і ретельно обвалюємо їх у паніровці.

Так як невеликі котлетки, досить обсмажити їх з кожної сторони протягом 6-8 хвилин.

Котлети виходять в хрусткій скоринці, нічим не поступається за смаком звичайної паніровці. До речі, це непоганий варіант для людей намагаються не вживати хліб ні в яких формах. Такі котлетки можна подавати як з легкими гарнірами з свіжих овочів, так і з більш поживними.

Дивіться також:  Курка з картоплею, запечена в сметані