Курячі рулети в беконі

.

Інгредієнти

Куряче філе — 300 г
Бекон — сирокопчений — 200 г
Гірчиця — 5 ст. л.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Курячі рулети в беконі

Виходять дуже смачні соковиті рулети з духовки. А бекон надає аромат копченості та зажаренности як на відкритому вогні.

Покроковий рецепт

Куряче філе нарізати тонкими смужками.

Перекласти філе в глибоку миску. Посолити (трохи не досолити, т. к. потім будемо все загорнути в бекон солоний), поперчити, додати гірчиці. Добре перемішати. Дати постояти 15 хвилин.

Бекон розстелити на дошці (екрані). Викласти на край кілька шматочків курячого м’яса. Загорнути в рулет.

Те ж саме проробити з іншим м’ясом. Викласти в вогнетривке блюдо або на деко хвостиком (кінцем бекону) вниз, щоб бекон не розвернувся. І поставити запікатися в розігріту духовку до 180 С на 15 — 20 хвилин. Краще далеко від духовки не йти і частіше поглядати, т. к. духовки у всіх різні, а бекон, так і курка (оскільки вона нарізана шматочками), готується дуже швидко. Так що не пересушите м’ясо!

Готові рулети подавати з гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі галушки (як приготувати)