Сендвіч з куркою гриль, перцем і шпинатом

Прекрасний перекус як на сніданок, так і на полуденок — сендвіч з куркою гриль, солодким болгарським перцем і шпинатом

Інгредієнти

Скибочки хліба — 300 г
куряча грудка (без кісток) — 200г
болгарський перець — 1 шт.
шпинат — велика жменя
сир — 50 г
оливка — кілька
грецького йогурту — 150 мл
спеції — за смаком

Як приготувати Сендвіч з куркою гриль, перцем і шпинатом

Дивовижне блюдо з простих інгредієнтів прекрасна ідея для швидкого перекусу, сніданку або на той випадок, коли прийшли гості і потрібно терміново щось запропонувати.

Покроковий рецепт

1. Перець наріжте шматочками. Викладіть на решітку або на сковороду і обсмажте до готовності.

2. Курку гриль наріжте порційними шматочками і відправте готуватися на гриль.

3. Шпинат промийте, обсушіть.

4. Хліб обсмажте до золотистого кольору на сковороді гриль.

5. Йогурт змішайте з гострим перцем і спеціями (всі додається за бажанням).

6. Промажте нижню булку йогуртовим соусом. Зверху викладіть сир, солодкий болгарський перець, шматок курки-гриль. Надішліть бутерброд прогрітися в мікрохвильову піч.

7. На курку викладіть жменю шпинату. Накрийте бутерброд другим шматком смаженого хліба. Скріпіть бутерброд Шпажкою з оливкою. Подавайте до столу гарячим.

Дивіться також:  Курячі крильця в маринаді з соєвого соусу на грилі