Курка з кукурудзою і перцем по-мексиканськи

Тим, хто любить яскраві страви, рекомендується приготувати пікантну курочку по-мексиканськи.

Інгредієнти

курячі стегенця — 400 г
кукурудза консервована — одна невеличка баночка
червоний перець болгарський — одна штука
кунжутна олія для смаження — за смаком
імбир 20 г
зелена цибуля — 3-4 пера
кам’яна сіль морська — за смаком
перець чилі мелений — на кінчику ножа
мелений чорний перець — за смаком
рисове вино або сухий херес — 2 столові ложки
соєвий соус — 5 чайних ложок
приправа каррі в порошку — половина ч. ложки

Як приготувати Курка з кукурудзою і перцем по-мексиканськи

Тим, хто любить яскраві страви, рекомендується приготувати пікантну курочку по-мексиканськи.

Покроковий рецепт

Маленькими кубиками нарізати куряче філе, перекласти його в сковорідку і обсмажити в гарячому кунжутній олії.

Поки готується шматочки курячих стегенець, нарізати тоненькою соломкою болгарський перець. Додати його разом з солодкою кукурудзою в сковорідку, продовжити процес приготування інгредієнтів на слабкому вогні.

Імбир почистити і порізати тоненькими кружальцями. Зелений лук теж порізати. Закинути в сковорідку.

У сковороду додати 2 столові ложки китайського рисового вина або сухого хересу, 5 чайних ложок соєвого соусу і трохи каррі, перемішати.

В кінці готування м’ясо з овочами посолити, поперчити і додати мелений перець чилі (на кінчику ножа). Потримати на сковороді ще 2 хвилини. Зняти з вогню.

Дивіться також:  Курячий салат з солоними огірками