Курка з кукурудзою і перцем по-мексиканськи

Курка з кукурудзою і перцем по-мексиканськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тим, хто любить яскраві страви, рекомендується приготувати пікантну курочку по-мексиканськи.

Інгредієнти

курячі стегенця – 400 г
кукурудза консервована – одна невеличка баночка
червоний перець болгарський – одна штука
кунжутна олія для смаження – за смаком
імбир 20 г
зелена цибуля – 3-4 пера
кам’яна сіль морська – за смаком
перець чилі мелений – на кінчику ножа
мелений чорний перець – за смаком
рисове вино або сухий херес – 2 столові ложки
соєвий соус – 5 чайних ложок
приправа каррі в порошку – половина ч. ложки

Як приготувати Курка з кукурудзою і перцем по-мексиканськи