Курячий суп з картоплею і вермішеллю

Курячий суп з картоплею і вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячий суп – улюблене блюдо багатьох людей з самого дитинства. Таке просте і зрозуміле блюдо. Наваристий, ситний, але не важкий!

Інгредієнти

Курячі гомілки – 2 шт.
Вода – 2,5 літра
Картопля – 10 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Цибуля – 2 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Морква – 1 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Сіль – За смаком
Рослинна олія – 1 столова ложка
Лавровий лист – 2 шт.
Чорний перець – За смаком
Вермішель – 3 столові ложки або локшина

Як приготувати Курячий суп з картоплею і вермішеллю