Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді

Соковиті, пряні крильця – смачне блюдо, яке подається в гарячому, і в холодному вигляді! Особливо оцінять чоловіки!

Інгредієнти

Курячі крильця — 1 кг.
Цибуля — 1 шт.
Часник — 1 шт.
Маринад «Барбекю» — 100 гр.
Протерті томати — 200 гр.
Цукор коричневий — 2 ст. л.
Гострий перець — за смаком
Соєвий соус — 2 ст. л.
Масло рослинне — 2 ст. л.

Як приготувати Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді

Соковиті крильця «Барбекю» готувати не складно. Їх можна подавати як закуску або основну страву. Не обов’язково купувати соус «Барбекю», його можна зробити самим з знайомих продуктів. Порадуйте своїх близьких!

Покроковий рецепт




Спочатку підготуємо крильця. Для цього промиємо їх водою і наріжемо по суглобам. Найменший сегмент краще відкласти на бульйон. Маринуємо їх в маринаді 1 годину.




Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо крильця. Обсмажуємо з усіх боків майже до готовності протягом 20 хвилин.

Перекладаємо крила в блюдо.


На сковороду висипаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо до прозорості.

Додаємо цукор і перемішуємо.


Як тільки цукор розчинився, додаємо гострий перець і дрібно порубаний часник. Обсмажуємо 1 хвилину.


У сковороду виливаємо протерті томати і соєвий соус. Перемішуємо і прогріваємо пару хвилин.


Додаємо в соус обсмажені крильця і тушкуємо під кришкою 10 хвилин, потім перевертаємо і тушкуємо ще стільки ж.

Крильця готові. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Соковиті курячі котлети з зеленню