Курячі стейки в часникової заправки

Курячі стейки на сковроде-гриль — ніжне м’ясо на швидку руку!

Інгредієнти

Соєвий соус — 50 мл
Ром — 20 мл
Часник — за смаком
Суміш перців — за смаком
Курячі стегна — 2 шт.
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячі стейки в часникової заправки

Стейки з курячого стегна в часниково-соєвому соусі з ромом – це смачна і апетитна м’ясна закуска-аперитив. Соковите Блюдо, ситне і пікантне, а головне – швидке в приготуванні!

Покроковий рецепт

Філе курячого стегна трошки присолити і поперчити сумішшю мелених перців. Не потрібно солити на свій смак, так як соєвий соус солонуватий сам по собі.

Змішати соєвий соус із ромом. Можна додати мелений чилі або мелений імбир — за бажанням.

Всипати подрібнений часник. Можна використовувати як зрілі часникові стрілки, так і зрілі часникові зубки. Перемішати соус.

Занурити в часникову заправку куряче м’ясо і залишити на чверть години. По закінченню часу вийняти курку з соусу, прибравши з м’яса зелень, щоб вона не підгоріла. Обсмажити стейки на сковороді гриль або барбекю.

Подавати ароматні, м’які і соковиті стейки до столу! М’ясо виходить ніжним і пікантним, солодко-гострий, з тонким часниковим ароматом.

Такі стейки гарні з червоним вином і руколою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пікантний перчик