Ханум – ледачий рулет з фаршем

Ханум – ледачий рулет з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий,смачний,простий у приготуванні вечеря з вишуканим,в міру гострим смаком!

Інгредієнти

фарш – 400-450 грам Будь-який,у мене в рецепті яловичий
цибуля – 4-5 середніх 3 цибулі йдуть у фарш,2-3 цибулі йдуть на піджарку
морква – 2 середніх 1 йде в суп, 1 на піджарку
курка (курячі стегенця) – 270 грам для бульйону
зелень – за смаком я використовувала петрушку,часник,кінзу
соняшникова олія – за смаком для піджарки
сіль ,чорний перець,перець чилі – за смаком перець чилі кайенский
спеції – за смаком у мене суміш перців
лавровий лист – 2 штуки для бульйону
перець горошок – 5-6 штук для бульйону
борошно – на розсуд для крутого тіста
яйця – 2 штуки для тіста
вода – 2/3 склянки для тіста

Як приготувати Ханум – ледачий рулет з фаршем