Легкий,смачний,простий у приготуванні вечеря з вишуканим,в міру гострим смаком!
Інгредієнти
фарш – 400-450 грам Будь-який,у мене в рецепті яловичий | |
цибуля – 4-5 середніх 3 цибулі йдуть у фарш,2-3 цибулі йдуть на піджарку | |
морква – 2 середніх 1 йде в суп, 1 на піджарку | |
курка (курячі стегенця) – 270 грам для бульйону | |
зелень – за смаком я використовувала петрушку,часник,кінзу | |
соняшникова олія – за смаком для піджарки | |
сіль ,чорний перець,перець чилі – за смаком перець чилі кайенский | |
спеції – за смаком у мене суміш перців | |
лавровий лист – 2 штуки для бульйону | |
перець горошок – 5-6 штук для бульйону | |
борошно – на розсуд для крутого тіста | |
яйця – 2 штуки для тіста | |
вода – 2/3 склянки для тіста |