Свинячі ребра з овочами

Свинячі ребра з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За бажанням додайте будь-які інші овочі! Вийде різноманітніше і ситніше!

Інгредієнти

Цвітна капуста – 400 гр
Брокколі – 200 гр
Картопля – 6 шт
Морква – 3 шт
Ребра – 4 шт
Майонез – 50 гр
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Зелень – 10 гр

Як приготувати Свинячі ребра з овочами

Якщо вам часто доводиться задерживатся з роботи,а хочеться порадувати своїх домочадців смачними вечерею, тоді цей рецепт саме для вас.

Покроковий рецепт

Ребра порізати, помити під теплою водою. Овочі помити, почистити! Приготувати все необхідне. І приступити до приготування.

Моркву порізати дрібним трикутником, картоплю брусочками, цвітну капусту і броколі розділити на гілки (або придбати у магазині в замороженому вигляді)

Цвітну капусту,броколі,моркву припустити протягом 10-15 хвилин. Не до повної готовності.

Всі інгредієнти помістити в одну ємність, додати сіль, перець за смаком, майонез. Все ретельно перемішати.

Латок застелити пергаментним папером і викласти з одного краю ребра, з іншого овочі. Викладати рівномірно, щоб всі інгредієнти ретельно пропеклися.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 40 хвилин. Перед подачею посипати зеленню. Приємного апетиту!

P. S Майонез можна замінити сметанною, різноманітними соусами Або ж додати соняшникової олії.