Ханум – ледачий рулет з фаршем

Ханум – ледачий рулет з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Почистити цибулю,моркву,цибулю нарізати кубиками,моркву натерти на тертці


Провернути яловичину разом з цибулею в м’ясорубці.
Додати у фарш сіль,перець чорний,перець червоний, спеції
Нарізати дрібно зелень


Курячі стегенця промити.
Поставити варитися бульйон.
Після закипання додати 1 морква,можна ще 1 цибуля.
Після закипання поставити на середній вогонь і тушкувати 40 хвилин

Поки готується бульйон, почнемо замішувати тісто.
Для тесту нам знадобиться
2/3 склянки води
1/2 чайної ложки солі
2 яйця
Борошно



У мисці збити 2 яйця,додати сіль,ретельно збиваємо ,додаємо воду,перемішуємо,поступово додаємо просіяне борошно. Замішуємо круте тісто.
Загортаємо в харчову плівку або в пакет,даємо відпочити 20 хвилин



На змащеній олією розпеченій сковороді смажимо цибулю,моркву
Тісто ділимо на 3-4 частини. У мене вийшло розділити на 4 частини.
Розкачати тісто не товщі 1 см, намазати рослинним маслом




Далі викладаємо тонким шаром фарш, часник,зелень,загортаємо в рулет.
У бульйон додаємо перець горошок,лавровий лист,сіль,прибираємо курку і моркву.
Рулет відправляємо в бульйон готується на 20-25 хвилин на середньому вогні


Зверху кладемо смажену цибулю і моркву. Подаємо з бульйоном.
Ханум з бульйоном готовий. Приємного апетиту!