Спагетті з куркою і грибами

Спагетті з куркою та грибами під вершковим соусом.

Інгредієнти

Спагетті — 200 гр
Куряче філе — 300 гр
Шампіньйони — 3 шт
Часник — 1 зубчик
Вершки 10 % — 20 гр
Майонез — 50 гр
Сир — 100 гр
Сіль, перець — За смаком

Як приготувати Спагетті з куркою і грибами

Дивно ніжне і ситне блюдо, яке не може залишити байдужим. Спагетті з курячим філе і печерицями під вершковим соусом.

Покроковий рецепт

Беремо куряче філе, спагеті (бажано твердих сортів) гриби і сир. Куряче філе і гриби миємо, гриби при необхідності чистимо.

Для того, щоб м’ясо було ніжним, його необхідно відварити до напів-готовності. Воду можна злегка посолити і додати лавровий лист.

Витягаємо філе, остуджуємо і ріжемо середніми шматочками. Гриби нарізаємо так само. Паралельно розігріваємо воду і відварюємо спагетті протягом 5 — 8 хвилин.


Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, спочатку трохи підсмажуємо філе, протягом 2х хвилин, потім додаємо до нього гриби. Смажимо ще близько 5-ти хвилин.


Потім додаємо майонез і вершки, ретельно перемішуємо, солимо, перчимо, видавлюємо часник. Можна додати трав. Наприклад — базилік.

Натираємо сир на дрібній тертці, викладаємо спагетті, зверху кладемо філе з грибами разом з соусом, доповнюємо тертим сиром. Готове. Приємного апетиту !

Дивіться також:  Картопля, тушкована з курячою грудкою