Курячі шлунки по-тайськи

Час приготування: 1 ч. 5 хв.

Інгредієнти для цієї страви можна з легкістю знайти в будь-якому магазині. Приготування не потребує багато сил і часу. Рецепт не містить сіль.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Шлунки курячі — 0,5 кг.
Печериці свіжі — 4 шт.
Корінь імбиру свіжий — 50 гр.
Цибуля ріпчаста — 3 головки
Часник — 5 зубчиків
Перець гострий — 1 стручок
Кінза — 1 пучок
Зіра — 1 столова ложка
Соєвий соус — 80 мл
Перець чорний мелений — 0,5 чайної ложки
Насіння гірчиці — 1 столова ложка
Коріандр мелений — 1 столова ложка
Кмин цілий — 0,5 столової ложки
Кориця мелена — 1/2 чайної ложки
Масло рослинне — 3 столові ложки
Мед — 1 чайна ложка
Бульйон від варіння шлунків — 0,5 склянки

Як приготувати Курячі шлунки по-тайськи

Блюдо для любителів гостренького. Воно виходить гостро-солодке. Рецепт привезений з Таїланду.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти.

2

Шлуночки очистити і помити, відправити в киплячу воду. Варити 35-40 хвилин. Не солити.

3


Поки шлунки варяться, порізати дрібно цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.

4


Печериці порізати кубиками і додати до цибулі. Обсмажити близько 5 хвилин.

5

Імбир потерти на дрібній тертці.

6


Часник видавити через землянку і додати до імбиру, перемішати.

7

Гострий перець порізати на три частини.

8

Кінзу дрібно порізати.

9


Змішати чорний мелений перець, кориця, кмин, коріандр, насіння гірчиці і зіру.

10

Додати гострий перець в сковороду і смажити близько хвилини.

11

Потім додати імбир, змішаний з часником, і теж обсмажити близько хвилини.

12

Додати змішані спеції і обсмажити близько 20-30 секунд, весь час помішуючи.

13

Відварені шлунки дрібно порізати.

14

Додати шлунки в сковороду, залити соєвим соусом, змішаним з медом. Все перемішати. Додати приблизно 0,5 склянки бульйону від варіння шлунків. Готувати приблизно 10 хвилин під закритою кришкою на маленькому вогні.

15

Додати кінзу і готувати ще 2-3 хвилини.

16

Блюдо готове. Подавати краще з рисом. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Риба Кижуч під морквяно-імбирним соусом