Дріжджова піца з куркою і грибами

Дріжджова піца з куркою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна, соковита піца на тонкому м’якому тесті – що може бути краще. Соковита начинка з курки та грибів робить піцу незвичайно смачною і ситною.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 250 гр.
Дріжджі швидкодіючі сухі – 6 гр.
Сіль – 1/2 ч. л.
Цукор – 1/3 ч. л.
Олія оливкова – 1 десертна ложка
Вода тепла – 140 мл
Сир – 200 гр.
Для начинки
Печериці – 150 гр.
Куряче філе – 200 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Томатна паста – 1 / 2 ст. л.
Масло вершкове для змащування форми

Як приготувати Дріжджова піца з куркою і грибами