Шоколадний трюфельний торт з арахісової пастою, без випічки

Шоколадний трюфельний торт з арахісової пастою, без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Виходить гарний, соковитий, смачний десерт у вигляді шоколадно-трюфельного торта!

Інгредієнти

Для основи:
Печиво цукрове – приблизно 250-300 гр
Масло вершкове – 100 г
Шар шоколадного трюфелі:
шоколад темний – 180 г
вершки жирні, більше 30% – 2/3 склянки
Арахісовий мус
шоколад білий – 180 г
вершкове масло арахісове масло – 220 г
ваніль – 1/2 чайної ложки
вершки жирні, більше 30% – 1 стакан
Для прикраси торта:
вершки жирні, більше 30% – 1 1/2 чашки
шоколад темний – 2-3 столові ложки, тертого

Як приготувати Шоколадний трюфельний торт з арахісової пастою, без випічки