Сочевичний салат з креветками та яблуком

Як приготувати Сочевичний салат з креветками та яблуком

Ще один варіант салату доведеться вам за смаком. Він простий у приготуванні і з’їдається буквально за п’ять хвилин. Для його відтворення вам знадобиться:
200 грам чечевиці;
100 грам вареної креветки;
100 грам яблук;
30 грам гострого перцю;
50 грам солодкого перцю;
спеції;
оливкова олія.
1. Сочевицю відварити до готовності.
2. Креветку відварну очистіть і розріжте на дві частини. Яблука очистіть і нарубаєте кубиком. Змішайте всі інгредієнти разом.
3. Солодкий і гострий перець наріжте кубиками. Змішайте інгредієнти разом.
4. Заправте салат оливковою олією і спеціями.

Дивіться також:  Бабушкін салат з капусти з морквою і яблуком