Салат з кабачків з помідорами, огірками та маринованою цибулею

Салат зі свіжого кабачки з помідорами, хрусткими огірочками і маринованою цибулею

Інгредієнти

Кабачок — 1 шт.
Помідори — 4 шт.
Огірок — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Оцет — 1 ст. л.
Оливкова олія — 4 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з кабачків з помідорами, огірками та маринованою цибулею

Дуже простий і легкий овочевий салат з самих звичайних продуктів. Але яскравість смаку йому надає маринований лук. А заправимо ми його оливковою олією

Покроковий рецепт

1. Всі овочі помити і обсушити від вологи. Лук очистити і нарізати півкільцями. Залити окропом і додати 1 ст. л. оцту. Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин. Потім злити воду з оцтом.

2. Кабачок нарізати тонкими півкільцями.


3. Огірки нарізати тонкими кільцями. Це легко зробити овочечисткою. Помідори нарізати кубиками.


4. Всі овочі скласти в каструлю, посолити і заправити оливковою олією.

Дивіться також:  Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою