Буряковий салат з сиром і маринованими огірками

Як приготувати Буряковий салат з сиром і маринованими огірками

Салат з соковитою буряків з прибалтійським сиром і маринованими огірками чудово підійде для святкового меню.

Інгредієнти:

– оливковий майонез (38 мл);

– мариновані огірки (дві штуки);

– запечена буряк велика (одна штука);

– прибалтійський сир (64 м);

– рубаний зелений лук для оформлення (за смаком);

– ароматизована сіль харчова (за смаком).

Процес приготування:

Почистити запечену буряк, крупно натерти її, потім відправити в прозорий салатник, нарізати тоненькою соломкою мариновані огірки, відправити їх у цю ж посуд.

Крупно натерти сир, пересипати його в салатник, додати майонез, за смаком посолити, перемішати приготований буряковий салат, посипати його цибулею, потім відправити на чверть години в холодильну камеру.

Дивіться також:  Салат в креветками