Салат Сан-Ісідоро з тунцем

Сан-Ісідоро з тунцем

Інгредієнти

Яйця курячі — 2 шт.
Листя салату — 5 листків
Тунець — 1 банка (консервованого)
Ріпчаста цибуля — 1 головка (велика)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Маслини — за смаком
Оливкова олія — 3 ст. л.
Оцет яблучний — 1 ст. л.

Як приготувати Салат Сан-Ісідоро з тунцем

Спробуйте замість звичайної консервованої риби використовувати філе тунця – це сама ніжна і соковита частина риби, вона також продається консервованої в оливковій олії.

Покроковий рецепт

Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи. Салат промити, струсити воду. Викласти листя салату на дно салатника.

М’ясо тунця подрібнити виделкою прямо в банку, не зливаючи масло, до шматочків середнього розміру. Викласти рибу на салатні листя.

Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільця. Викласти цибулю поверх тунця, посолити, поперчити за смаком.

Яйця розрізати кожне на 4 часточки. Прикрасити салат зверху яйцями і маслинами. В окремій мисці добре змішати оливкове масло і оцет. Полити цією заправкою салат.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Легкий салат з молодої буряків з апельсином і кедровими горішками