Салат з щавлю з яблуком

Весняний салатик.

Інгредієнти

Зелені яблука — 1шт.
Щавель — пучок
Часник — 1-2 зубчик
Цибуля порей — за смаком
Кріп — за смаком
Сметана — за смаком
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Салат з щавлю з яблуком

Вітамінний і легкий салатик, по справжньому весняний!

Покроковий рецепт

Часник, цибулю, петрушку дрібно порубати. Зелене яблуко очистити від серцевини, дрібно порізати соломкою або натерти на крупній тертці (можна попередньо очистити від шкірки). Щавель гарненько промити і нашаткувати. (До речі, якщо шаткувати поперек, а не вздовж, листя в готовому вигляді будуть м’якше, але це так до слова).

Всі підготовлені інгредієнти пересипати в глибоку миску. Заправити сметанною. Посолити, поперчити. Перемішати.

Перекласти в салатник. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Весняний салат