Салат із запеченої моркви і картоплі

Начебто і простий овочевий салат, але яка заправка…ароматна, кисло-солодка, з гочичкой!

Інгредієнти

Великий солодкий картопля — 300 г
Морква — 300 г
Оливкова олія — 70 мл
Сіль — 1/2 ч. л.
Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
Насіння гірчиці — 1 / 2 ч. л.
Оцет рисовий — 2 ч. л.
Мед — 3 ч. л.
Кориця — щіпка
Карі порошок — щіпка
Суха гірчиця — 1/2 ч. л.
Зелень — кілька гілочок

Як приготувати Салат із запеченої моркви і картоплі

Цей овочевий салат із запеченої моркви і картоплі можна подавати як закуску, а можна подавати як гарнір з м’ясом птиці. Дуже смачно! Пробуємо…

Покроковий рецепт

Розігрійте духовку до 220 градусів. Почистіть моркву і картоплю. Наріжте овочі кубиками.

Деко вистелити фольгою або пергаментним папером.

Підготуйте овочі, змішайте кубики картоплі і моркви в глибокій великій чаші і додайте все за смаком сіль і чорний мелений перець. Розкладіть кубики овочів на деку і надішліть запікати до готовності. Готовність овочів можна перевірити, проткнув їх виделкою.

Поки печеться картопля, приготуйте смачну гірчичну заправку. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися. Солодкість регулюйте за допомогою меду і оцту. У всіх смаки різні.

Готову картоплю присипте рубаною зеленню і полийте ароматною гірчичною заправкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вітамінний капустяний салат без солі