Салат з кукурудзою-гриль, овочами і креветками

Легкий, освіжаючий салат з кукурудзою-гриль і креветками. Доповнює салат огірок і помідори черрі

Інгредієнти

креветки — 100 г
помідори черрі — жменя
огірок — 1
перець халапеньо — 1
червоний цибуля — 1/4 головки
кінзи, дрібно нарізаної — 1 ложка
петрушки, дрібно нарізаною — 1 ложка
оливкової олії — 2 столові ложки
сіль і перець — за смаком
лимонного соку — 3 — 4 чайних ложки

Як приготувати Салат з кукурудзою-гриль, овочами і креветками

Святкова закуска з приготуванням, якою впоратися кожен. Подають кукурудзяний салат з креветками охолодженим.

Покроковий рецепт

Креветки відварити або обсмажити до готовності і очистити.

У перцю халапеньо видалити насіння, дрібно нарізати кубиками.

Помідори черрі порізати навпіл, огірок нарізати кубиками.

Кукурудзу укласти прямо на сковороду гриль і смажити на середньому вогні. Готувати близько 10 — 12 хвилин, обертаючи кожні кілька хвилин, поки всі сторони не стануть трохи обвугленими. Потім зрізати зерна кукурудзи в чашу.

Додайте в чашу до кукурудзі помідори, огірок, креветки.

Додайте зелень і всі залишилися інгредієнти, перемішайте салат.

Накрийте чашу і поставте в холодильник не менше ніж за годину до подачі на стіл.

Дивіться також:  Салат з сирих кабачків і черрі з соусом з авокадо