Салат з баклажана зі щавлем

Як приготувати Салат з баклажана зі щавлем

У цьому салаті є багато корисних інгредієнтів. Таким блюдом корисно їсти зранку чи в обід. Можна подавати на сімейну вечерю або до святкового столу.

Потрібно:

• баклажан;

• дві картоплини;

• половина пучка щавлю;

• дві редиски;

• зелений лук, зелень.

Заправка: склянки йогурту;

• гірчиця, сіль.

Приготування:

1. Баклажани промивають, нарізають смугами, а варену картоплю, редьку і цибулька – скибочками. Щавель з зеленню дрібно шаткують.

2. Підготовлені інгредієнти змішують відразу в салатнику.

3. Йогурт без добавок змішують з готовою гірчицею за смаком, солять і цією сумішшю заправляють вміст салатника.

Перед трапезою салат рекомендується прикрасити гілочками зелені. В холодильнику в заправленому вигляді він довго не зберігається, тому з запасом не рекомендується готувати.

Дивіться також:  Традиційний грецький салат з Фетою