Салат з печінки індички

Як приготувати Салат з печінки індички

Поживний і корисний салат, який можна приготувати і на сімейну вечерю, і на свято.

Які продукти знадобляться:

– 300-400 г печінки індички;
– 1 солодка салатна цибулина;
– 2 середніх маринованих огірка;
– 2 зварених круто яйця.

Для заправки:
– 4-5 ст. л. рослинної олії;
– 1,5 ст. л. будь-якого майонезу;
– 0,5 ч. л. не гострої гірчиці.

Шматки печінки індички промити і звільнити від плівок. Посолити, обсмажити до готовності. На кожну сторону знадобитися 3-4 хвилини. Викласти готову печінку на тарілку і залишити остуджуватися.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, огірки – брусочками. Яйця подрібнити на яйцерезке або порізати вручну.

Охолоджену печінку нарізати довгими тонкими брусками. Всі продукти скласти в миску.

Приготувати заправку. Для цього в окрему чашку влити олію, додати до нього майонез і гірчицю і ретельно збити виделкою. Для більшої пікантності можна влити в заправку чайну ложку виноградного оцту.

Полити заправкою підготовлені інгредієнти і перемішати. Солити салат не потрібно. Витримати при кімнатній температурі від 15 до 30 хвилин. За бажанням прикрасити зеленню.

Дивіться також:  Салат з рибною консервою