Салат з салату-латуку, редиски і зеленого лука

З листового зеленого салату закуска вийде легкою і смачною. Можна готувати навіть тим, хто стежить за своєю фігурою і ретельно підбирає повсякденне меню.

Інгредієнти

листовий салат — один качан
редиска — один пучок
огірок довгий салатний — 1 штука
зелена цибуля — пучок
масло рослинне — 2-3 столові ложки
оцет яблучний — 2 столові ложки
сіль — за смаком

Як приготувати Салат з салату-латуку, редиски і зеленого лука

Простий літній салат з салату-латуку, редиски, свіжого огірка і зеленого лука.

Покроковий рецепт

1. Спочатку ретельно промивають листовий салат, редис, огірок і зелену цибулю. Нарізають дрібніші цибулю. Редис обробляють обрізають хвостики і тоненько нарізають колечка. ті ж маніпуляції проробляють з огірком.

2. Овочі змішують з салатом разом в зручній ємності (можна відразу в салатнику).

3. Масло змішують з оцтом і солять за смаком. Можна використовувати оливкову олію і додавати різні спеції, експериментуючи зі смаком.

4. Заправляють Маслом салатну суміш, ретельно перемішують, щоб воно покрило всі продукти. При необхідності салат потрібно досолити.

5. Подавати можна відразу в якості легкої закуски, перекусу або навіть гарніру до смаженим отбивным.

Дивіться також:  Салат з креветок і свіжої зелені