Салат з морської капусти з крабовим мясом і огірком

Для любителів морської капусти…

Інгредієнти

Морська капуста — 200 г
Крабове м’ясо — 200 г
Яйця курячі — 4 шт.
Огірок — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1/2 головки
Майонез — за смаком

Як приготувати Салат з морської капусти з крабовим м’ясом і огірком

Ситний і корисний салат з морської капусти з крабовими паличками, яйцями і огірком. Для любителів ламінарії.

Покроковий рецепт

Крабове м’ясо нарізати довгими смужками.

Яйця відварити, почистити, нарізати соломкою.

Цибулю нарізати півкільцями, огірок – соломкою.

Все закинути в глибоку миску, додати морської капусти і майонез. Акуратно перемішати. Можна посолити за смаком.

Перекласти в салатник. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з капусти, огірків, шинки і сиру