Салат «Боярський» з шинкою і смаженою картоплею

Салат «Боярський» з шинкою і смаженою картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат «Боярський» з шинкою і смаженою картоплею

Інгредієнти:
чотири варених яйця;
п’ять картоплин (середніх);
мариновані гриби (будь-які) — приблизно 350 грам;
свіжий огірок (великий);
рослинна олія;
ріпчаста цибулина;
карбонат і шинка — 150 грам;
майонез;
свіжа зелень — для оформлення.

Картоплини очистіть, наріжте короткою соломкою і до рум’яності обсмажте на олії. Остудіть. Шинку, карбонат і огірок порізати рівненькою соломкою, а мариновані гриби подрібніть довільно. Варені яйця почистіть і теж поріжте, а ріпчасту цибулину наріжте тоненькими підлозі кільцями. Після цього підготовлені компоненти салату покладіть в салатник шарами. А саме, шинку, цибулю, гриби, карбонат, порізані яйця і огірок. Всі шари салату щедро промазывайте майонезом і посипте все смаженою картоплею. За бажанням готовий салат оформіть різною зеленню.
Приємного апетиту!