Рецепт з червоної консервованої квасолі має унікальний і незабутній смак.
Інгредієнти
Огірок — 2 шт. | |
Перець болгарський — 2 шт. або світлофор | |
Ковбаса копчена — 500 грам бажано суха | |
Квасоля червона консервована — 1 банку | |
Сухарики — 1 пачка | |
Майонез — 2 столові ложки |
Салат з червоної консервованої квасолею є дуже простим у приготуванні. Він є одночасно легким, за рахунок присутності великої кількості свіжих овочів і дуже ситним завдяки ковбасі. Даний салат напевно стане одним з головних і постійних страв на всі свята.
Покроковий рецепт
Перший крок це підготовка всіх інгредієнтів: необхідно помити і очистити перець, очистити ковбасу, огірки вимити, банку з квасолею необхідно попередньо відкрити і перевернути, тим самим давши стекти рідини
Після підготовки приступаємо до нарізки овочів. Різати огірок необхідно кубиками середніх розмірів, як показано на фото. При бажанні можна видалити шкірку з огірка.
Далі шаткуємо перець, але шматочки робимо більше, ніж у огірка.
Після чого нарізаємо кубиками ковбасу і крупно шаткуємо зелень.
Сухарики слід класти в блюдо в самому кінці, так як якщо покласти раніше вони розмокнуть і смак буде вже не той. Майонезу в даний салат багато не потрібно, так як він спочатку не буде сухим, завдяки квасолі, в якій все ж залишається трохи розсолу і свіжим овочам. У підсумку салат з червоної консервованої квасолею виходить дуже ніжним і від нього неможливо відірватися! Приємного апетиту!