Салат з авокадо і карпаччо з курки

Не тільки смачний , але і красивий салатик з незвичайною подачею!

Інгредієнти

Для салату:
Карпаччо з курки — 1 шт. (80 г) копчене
Авокадо — 1 шт.
Лимонний із — 1/2 чайної ложки
Помідори — 1 шт. (великий)
Яйця курячі — 2 шт. (варені)
Салат Айсберг — 4-5 аркушів
Петрушка — 1пучок
Цибуля зелена — 5-6 пера
Для заправки:
Гірчиця діжонська — 1 чайна ложка
Винний оцет — 3 столові ложки
Оливкова олія — 3 столові ложки
Сир Філадельфія — 3 столові ложки
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з авокадо і карпаччо з курки

Черговий дуже гарний і смачний салатик. Цей салат прекрасний подачею. Розмішувати його потрібно при гостях.

Покроковий рецепт

Вам знадобляться інгредієнти: (на фото)

Приготувати заправку для салату. Змішати всі інгредієнти, за смаком посолити. Перелити заправку в соусник.

Салат айсберг порвати руками. Яйця почистити, порізати дольками. Карпаччо порізати тонкими скибочками. Помідор нарізати кубиками. Зелень порубати. Авокадо очистити від шкірки, нарізати кубиками, трохи збризнути лимонним соком (щоб не потемніло).

На блюдо (краще брати глибоке, щоб легше було потім перемішувати) викласти порвані листя айсберга.

По діагоналі в центрі тарілки викласти авокадо і яйця.

Потім викласти карпаччо з курки, помідори і рубану зелень.

Перед подачею салат полити заправкою і перемішати. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з кальмарів з манго, спаржею і авокадо