Салат з язиком

Один з базових рецептів, з інгрідієнтами можна експериментувати, додати відварну картоплю і горошок, вийде варіація олів’є.

Інгредієнти

мова свинячий — 1 шт.
яйця — 5 шт.
огірок свіжий — 3-4 шт.
огірок солоний — 1-2 шт.
цибуля — 1 шт.
йогурт, сметана, майонез, олію — на вибір для заправки
сіль, перець — за смаком
оцет — для маринування лука
зелень:кріп, петрушка — 2-3 гілочки

Як приготувати Салат з язиком

Легкий у приготуванні, дуже ситний і корисний. Ідеальний варіант для правильного харчування.

Покроковий рецепт

Замочити в холодній воді мову на 15-20 хв.

Варити мова 1-1.30 години, різко обдаємо холодною водою для зручності чищення.

Варимо яйця

Ріжемо соломкою мову, не сильно дрібно, повинен добре відчуватися в салаті.


Чистимо і ріжемо яйця, додаємо до мови

Ріжемо огірки освежие і солоні, додаємо до решти інгредієнтів


Ріжемо цибулю, заливаємо оцтом, перемішуємо, залишаємо на 2-3 хвилини, віджимаємо і додаємо в салат


Заправляємо салат соусом на свій вибір, солимо, перчимо. Я додала йогурт. Перед подачею прикрасила зеленню.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат Чоловіча радість з ковбасою і корейською морквою