Листковий салат з куркою та рисом

Основні інгредієнти в цьому рецепті: куряче філе, яйця, рис, огірок, майонез. Якщо ви хочете додати пікантності можна додати шар чорносливу, ананаса або яблука, також можна покласти виноград.

Інгредієнти

Куряче філе — 200-300г.
Рис — 1/2 склянки
Яйця — 2 шт.
Огірок — 1 шт. невеликий
Майонез — за смаком на кожен шар по 1-2 ст. л.

Як приготувати Листковий салат з куркою та рисом

Листкові салати можна готувати з різними інгредієнтами. Можна готувати на вечерю або перекус, а якщо прикрасити, то і на святковий стіл.

Покроковий рецепт


Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, остудити, подрібнити, викласти на плоске блюдо першим шаром.

Змащуємо майонезом.


Яйця відварити, остудити, очистити, потерти на тертці, викласти зверху на м’ясо, змастити майонезом.

Потім шар огірка. Потерти на тертці, віджати сік, покласти зверху, можна не змащувати майонезом.



Останній шар — рис. Відварити до готовності в підсоленій воді, остудити. Викласти шаром зверху. Змастити майонезом. Можна посипати або прикрасити зеленню, свіжої або сушеної. Можна подавати. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе-каррі на сковороді