Салат з оселедця з болгарським перцем і корнішонами

Салат з оселедця з болгарським перцем і корнішонами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оселедцеві салати дуже пікантні за смаком, так і їх аромат запам’ятовується надовго. Обов’язково варто спробувати приготувати салат з оселедцем і болгарськими перчиками.

Інгредієнти

Філе оселедця – 300 грам
Червоний цибуля – 1/2 головки
Огірок солоний – 4 корнішона
Перець болгарський червоний і жовтий – по 1/2 шт. кожного
Кріп – 2-4 гілочки
Петрушка – 2-4 гілочки
Листя салату – 3-4 листочка

Як приготувати Салат з оселедця з болгарським перцем і корнішонами