Салат з карамелизованной грушею і яловичим язиком по-японськи

Салат з карамелизованной грушею і яловичим язиком по-японськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантний салат з великої кількості інгредієнтів, які пов’язує одна смачна заправка, надаючи салату незвичайний смак!

Інгредієнти

велика груша самого солодкого сорту – одна штука
стебла шніт-цибулі – п’ять штук
язик яловичий – одна штука
білі насіння кунжуту – одна ч. ложка з гіркою
свіжі листочки шпинату – дві великі жмені
сушені ягоди ялівцю – шість штук
свіжий імбирний корінь – 35 г
солодке масло вершкове розм’якшене – одна ст. ложка
масло волоського горіха – дві ст. ложки
рідкий квітковий мед – одна чайна ложка
паста місо – одна ч. ложка
невеликий лайм – одна штука
лавровий лист – дві штуки
густий соус соєвий солодкий – одна ст. ложка
запашний перець – шість горошин
ароматне масло кунжутне – одна ст. ложка
бутони гвоздики – дві штуки

Як приготувати Салат з карамелизованной грушею і яловичим язиком по-японськи