Салат з яловичини з перцем і черрі

Цей салат хороший не тільки в новорічну ніч, але і після. Ситне відварне м’ясо як не можна краще всього поєднується з овочами. Заправляти салат можна сметанкою.Я ж, волію, ароматним лляною олією

Інгредієнти

Помідори черрі — 200 г
Болгарський перець — 1 шт.
Яловичина відварна — 300 г
Зелень (кріп і петрушка) — невеликий пучок
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
Сіль — за смаком
Чорний мелений перець — за смаком
Льняне масло (або оливкова) — 50 г

Як приготувати Салат з яловичини з перцем і черрі

Для приготування цього салату з овочами і яловичиною краще всього брати нежилистое, свіже м’ясо. Звичайно, в салатах неприпустимо жорстке м’ясо. Тому при варінні дотримуйтесь ряд порад:
– варіть яловичину не менше 1 години
– варити на невеликому вогні
– солити м’ясо варто тільки наприкінці варіння
– для отримання ароматного м’яса можна додати спеції (перець горошок, лаврушку).

У якості овочів я вибрала черрі і болгарський перчик. Для яскравості можна додати жовтого та помаранчевого перцю.

Покроковий рецепт

Отже, підготуємо інгредієнти згідно зі списком…

Яловичину нарізаємо нетовстими пластинками, потім ріжемо брусочками (розмір може бути будь-яким, щоб зручно було їсти).

Перець промиваємо , видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо овоч брусочками (я намагаюся нарізати приблизно того ж розміру, що і мяско).

Моєму помідори черрі, ріжемо навпіл. Помиту і осушену зелень дрібно рубаємо. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями.

Тепер беремо глибоку чашку і всі підготовлені продукти перекладаємо в неї. Додаємо лляна (але модно і оливкова олія. За смаком солимо і перчимо.

Перемішуємо овочевий салат з яловичиною і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з печінки по-корейськи