Салат з лососем, полуницею і блакитним сиром

Салат з лососем, полуницею і блакитним сиром

Інгредієнти

Салат (листя) — 1 пучок
Лосось — 200 гр.
Полуниця — 10 шт.
Сир з блакитною цвіллю — 100 гр.
Рослинна олія — 2 ст. л.
Бальзамічний крем — 20 гр.

Як приготувати Салат з лососем, полуницею і блакитним сиром

Легкий чудовий салат з цариці літа – полуницею і царем риб – лососем – чудове блюдо, яке будь-буденний день зробить по-справжньому царським! Сам салат готується дуже швидко, але задоволення залишає на довгий час

Покроковий рецепт


1. Листя салату промити і обсушити рушником. Красиво розкласти на тарілці, поділивши навпіл. Змастити трохи олією.


2. Лосось порізати на невеликі шматки і обсмажити на сковороді. Остудити і розкласти на листя салату.


3. Полуницю добре промити, видалити хвостик, обсушити від зайвої вологи і розрізати навпіл. Розкласти між шматочками лосося.


4. Сир з блакитною цвіллю порізати на кубики або просто відірвати шматочки (якщо сир дуже м’який, наприклад, як Горгонзолла) і розкласти по решти інгредієнтів. Полити бальзамічним кремом.

Дивіться також:  Рибний салат «Бангладеш»