Салат з моркви з аґрусом

Як приготувати Салат з моркви з аґрусом

Приготування святкових салатів це завжди цікаво. А якщо приготувати салат з овочів і фруктів, то він буде не тільки смачним, але і дуже корисним.
Інгредієнти:
Морква: 2 штуки
Аґрус: 75 грам
Цукор, але можна мед (квітковий): 2 десертні ложки
Зелень за особистим смаком
Перед приготуванням обов’язково очистіть моркву і ретельно вимийте її. Цей овоч потрібно натерти на тертці з великими лезами. Агрус вимийте і додайте до моркви. Заправте цукром або медом. Посипати готовий салат дрібно нашаткованої зеленню. Виходить дуже смачно і корисно для всього організму!

Дивіться також:  Салат «Монпарнас»