Салат з моркви з яйцем і сиром

Цей рецепт підійде для тих, хто харчується правильно. Всі інгредієнти прості і корисні. Якщо додати варену курячу грудку, то цей салат можна використовувати в якості основної страви на вечерю.

Інгредієнти

Морква — 1 шт.
Яйце — 1 шт.
Сир — 60 г
Часник — 3 зубчики
Сіль, перець — за смаком
Сметана — 3 ложки

Як приготувати Салат з моркви з яйцем і сиром

Салат з моркви – це вітамінний заряд. Сама морква багата вітамінами і мікроелементами, інші інгредієнти додають корисності страви. Процес приготування і зовсім може зайняти кілька хвилин при наявності кухонного комбайна, але і вручну його робити зовсім недовго. Для більшої насиченості смаку можна використовувати асорті з сиру. Взяти твердий «Пармезан» і потерти його на дрібній тертці, це додасть салату приємний солонуватий сирний присмак. А додавання, наприклад, «Камамбера» додасть гостроти та пікантності.

Покроковий рецепт

Натираємо моркву на тертці.


Подрібнюємо часник і додаємо до моркви. Часник можна дрібно порізати ножем або скористатися прес для часнику.

Відварюємо круто зварене яйце протягом 12 хвилин, але можна для рецепта використовувати і яйце, відварене некруто. Натираємо на тертці або подрібнити ножем.
Ту ж процедуру проробляємо з сиром.

Заправляємо салат сметаною, солимо і перчимо за смаком.

Готово! Можна прикрасити зеленню. Найбільше з цим салатом поєднується петрушка.

Дивіться також:  Салат зі шпинату з ожиною і Фетою