Цей рецепт підійде для тих, хто харчується правильно. Всі інгредієнти прості і корисні. Якщо додати варену курячу грудку, то цей салат можна використовувати в якості основної страви на вечерю.
Інгредієнти
Морква — 1 шт. | |
Яйце — 1 шт. | |
Сир — 60 г | |
Часник — 3 зубчики | |
Сіль, перець — за смаком | |
Сметана — 3 ложки |
Салат з моркви – це вітамінний заряд. Сама морква багата вітамінами і мікроелементами, інші інгредієнти додають корисності страви. Процес приготування і зовсім може зайняти кілька хвилин при наявності кухонного комбайна, але і вручну його робити зовсім недовго. Для більшої насиченості смаку можна використовувати асорті з сиру. Взяти твердий «Пармезан» і потерти його на дрібній тертці, це додасть салату приємний солонуватий сирний присмак. А додавання, наприклад, «Камамбера» додасть гостроти та пікантності.
Покроковий рецепт
Натираємо моркву на тертці.
Подрібнюємо часник і додаємо до моркви. Часник можна дрібно порізати ножем або скористатися прес для часнику.
Відварюємо круто зварене яйце протягом 12 хвилин, але можна для рецепта використовувати і яйце, відварене некруто. Натираємо на тертці або подрібнити ножем.
Ту ж процедуру проробляємо з сиром.
Заправляємо салат сметаною, солимо і перчимо за смаком.
Готово! Можна прикрасити зеленню. Найбільше з цим салатом поєднується петрушка.