Салат з перловки з овочами і сиром

Ми змішаємо перловку з овочами і кубиками твердого сиру, овочі можна міняти на ті, які більше подобаються або опинилися під рукою

Інгредієнти

Перлова крупа — 240 гр
Стручкова квасоля — 100 гр
Брокколі — 350 гр
Помідори черрі — 350 гр
Твердий сир — 300 гр
Цедра лимона — 1 шт
Оливкова олія — За смаком
Сіль — За смаком
Базилік — 5 листків

Як приготувати Салат з перловки з овочами і сиром

Річний середземноморський рецепт – дуже яскравий і свіжий, відмінно підійде для пляжу або пікніка

Покроковий рецепт

Перловку промити, поставити каструлю на вогонь, додати сіль, коли закипить додати крупу і варити згідно інструкції на упаковці (зазвичай 20-25 хвилин)

Тим часом помідори вимити і розрізати навпіл


Нарізати сир кубиками, помідори і сир покласти в глибоку салатницю

Моєму квасоля, відрізаємо краю і ріжемо кожну на кілька частин

Моєму брокколі, відрізаємо тверді частини і ріжемо на шматочки середнього розміру


В окремих каструлях відварити квасолю і брокколі за кілька хвилин — вони повинні залишитися хрустким


Коли перловка буде готова — промити під холодною водою і з’єднати з помідорами і сиром

Остудити овочі і додати в салат

Потерти цедру лимона, відрегулювати сіль


Додаємо базилік (можна також м’яту), заправляємо оливковою олією і салат готовий! Приємного апетиту

Дивіться також:  Салат вінегрет