Салат з баклажанів, помідорів і зелені

Овочевий салат з варених баклажанів, свіжих помідорів і зелені

Інгредієнти

Баклажани — 3 шт.
Помідори — 3 шт.
Зелень (кріп і петрушка) — 50 гр.
Оливкова олія — 3 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з баклажанів, помідорів і зелені

Дуже простий овочевий салат з серпневих овочів – баклажанів та помідорів – максимум смаку і користі

Покроковий рецепт

Баклажани відварити в підсоленій воді до готовності десь 20 хвилин. Остудити і нарізати смужками.

Остудити і нарізати смужками.

Помідори помити, обсушити і нарізати кубиками. Додати до баклажанів.

Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати.

Додати до інших овочів. Заправити оливковою олією і посолити. Перемішати.

Дивіться також:  «Шик» – ніжний салат з авокадо і сиром Дор Блю