Салат з червоної риби з овочами

Час приготування: 40 хвилин

Дуже смачний салат, для приготування якого беруть слабосолону форель (бажано відразу у вигляді філе). Овочі додають страві користі, а пікантна заправка робить його більш корисним.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Картопля — 3 шт.
Червона риба солена (сьомга або форель) — 100 г
Радичу — жменя
Огірок довгий 1
Редис — 5 шт.
Коріандр — щіпка
М’ята — кілька листя
Оливкова олія — 2 ст. ложки
Чилі — за смаком
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Салат з червоної риби з овочами

Легкий, але в той же час ситний салат з овочами і червоної слабосоленої рибою.

Покроковий рецепт

1

Покладіть картоплю в каструлю з холодною водою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин або до готовності. Злийте воду, охолодіть овоч.

2

Рибне філе нарізають тонкими скибочками.

3

Варену картоплю очищають, нарізають шматочками, огірок, нарізають кубиками. Редис добре промивають, обрізають непотрібні частини і нарізати клинами.

4

З овочами закінчили, крупно наріжемо салат радичу.

5

М’яту промити, обсушити на паперовому рушнику, дрібно порізати. Перець чилі дрібно порізати (за бажанням, можна не додавати).

6

Щоб зробити соус, сік лайма змішайте з чилі і оливковою олією в мисці. Приправити сіллю і перцем. Заправити салат приготовленою сумішшю, перемішати. При необхідності, салат можна досолити. Готовий салат подавайте до столу.

Дивіться також:  Форель солона – простий рецепт засолки