Салат з канеллони та піні з філе лосося

Салат з канеллони та піні з філе лосося – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат з канеллони та піні з філе лосося

Влаштувати собі маленьку Італію можна незалежно від вашого місцезнаходження. Рекомендуємо ознайомитися з простим салатом з макаронів і філе риби.
70 грам канеллони;
70 грам пені;
150 грам філе лосося;
50 грам сиру Пармезан;
петрушка і кріп – пучок;
спеції – за смаком;
100 грам моцарели.
1. Відваріть канеллони і пені до готовності.
2. Філе лосося запечіть в духовій шафі в спеціях.
3. Наріжте моцарелу дрібно і додати до макаронів. Добре розмішайте, дайте сиру розтанути, а після охолонути.
4. Петрушку і кріп дрібно нарубаєте.
5. У салатник викладіть зелень, канеллони та пені під сиром і волокна курки. Зверху натріть пармезан. Приправте спеціями салат і оливковою олією.