Середземноморський салат з кіноа

Як приготувати Середземноморський салат з кіноа

Цей рецепт середземноморського салату з кіноа сповнений свіжих овочів, сиру фета і оливок, заправлених лимонної і трав’яний заправками і покритих кедровими горіхами. Це легке і барвисте доповнення до будь-якої страви!
100 грам тонко нарізаних огірків;
100 грам помідорів чері (розрізані навпіл);
50 грам нарізаного кубиками жовтого болгарського перцю;
50 грам рубленого червоної цибулі;
100 грам подрібненого сиру фета;
50 грам оливок без кісточок;
2 столові ложки підсмажених кедрових горіхів;
петрушка;
1 ложка діжонської гірчиці;
винний оцет;
1 мл соку лимона;
щіпка орегано;
спеції.
1. Змішайте огірки, помідори, солодкий перець, оливки і цибулю. Залиште трохи овочевої суміші, щоб прикрасити пізніше.
2. Додайте кіноа і петрушку в миску; перемішайте, щоб з’єднати з овочами.
3. Влийте заправку і перемішайте рівномірно.
4. Покладіть овочі, що залишилися зверху суміші. Посипте сиром фета і кедровими горішками і подавайте.

Дивіться також:  Салат з овочів і пророщеного маша