Червонокачанна капуста швидкої засолювання

Приготування займе від сили десять хвилин, а їсти можна всю тиждень

Інгредієнти

Червонокачанна капуста — 1 шт.
Лимон — 1/2
Цукор — 1 щіпка
Сіль — 1 щіпка
Оцет яблучний — 1 / 2 склянки
Рослинна олія — 1/4 склянки

Як приготувати Червонокачанна капуста швидкої засолювання

Червонокачанна капуста – незамінний компонент зимових салатів в Туреччині. У кожної господині свої пропорції маринаду, відповідно смаку і сімейною традицією. Ідеально поєднується з морквою, салатом, редисом або редькою.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

З капусти зняти верхні огрубілі листя і зрізати занадто щільні підстави у кочережки, помити.

Нашаткувати капусту. Чим тонше нарізка, тим менше час засолювання. У мене маленький качан, тому пішов повністю. Від великого краще взяти половину або збільшити обсяг маринаду.

Закінчивши нарізку і ссыпав капусту в посуд з кришкою, змішати в окремій ємності складові маринаду, збити віночком, щоб інгредієнти добре з’єдналися

Закриваємо посуд і залишаємо відпочивати мінімум на вісім годин, час від часу струшуючи. Якщо струшувати незручно чи ні посуду з щільною кришкою, перемішуйте. Розсолу не повинно бути багато, це важливо!

От і все. Перед подачею на стіл або додаванням в салат полити рослинним маслом

Дивіться також:  Тропічний салат з морквою і ананасом