Салат з баклажанів і квашеної капусти

Як приготувати Салат з баклажанів і квашеної капусти

Дуже корисний салат, який готується з цікавою заправкою з оцту і апельсинового соку. За рахунок цього смак виходить оригінальним.

Потрібно:

• два баклажана;

• близько 100 г капусти;

• болгарський перець;

• зелений горошок, зелень, олія (потрібно оливкова).

Заправка: апельсиновий сік;

• оцет (рекомендується взяти винний);

• перець з сіллю.

Приготування:

1. Баклажани ріжуть часточками, збризкують маслом і смажать до золотистого стану на олії.

2. Болгарський перець дуже ретельно очищають від насіння і нарізають соломкою.

3. Підготовлені овочі змішують в салатнику з консервованим горошком, заливають сумішшю соку і оцту. Перчать і солять за смаком.

Перед подачею салат прикрашають зеленню. При бажанні їх можна замінити кабачками.

Дивіться також:  Простий салат з морепрордуктов і квасолі