Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом

Салат з гречаної локшини давно вже не новинка. Додамо для смаку моркви, огірка і прянощів….

Інгредієнти

гречана локшина — 200 грам
морква — 1 штука
огірок — 1 штука
чорний кунжут — 20 грам
арахісове масло — 20 грам
кінза — за смаком
гострі спеції — за смаком

Як приготувати Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом

Азіатський салат з локшини зараз користується особливою популярністю. Він не тільки смачний, але і корисний. Низькокалорійна азіатська кухня – це те, що необхідно вам, якщо ви переживаєте за свою фігуру. Для відтворення блюдо вам знадобиться:

Покроковий рецепт

1. Відваріть гречану локшину до готовності протягом 7-10 хвилин.

2. Моркву і огірок наріжте тонкими смужками.

3. Викладіть в салатник остиглу локшину, огірок і моркву.

4. Заправте салат арахісовим маслом, спеціями і чорним кунжутом.

5. При подачі прикрасьте салат дрібно нарубаної чорної кінзою.

Дивіться також:  Салат з сьомгою і грейпфрутом