Швидкий морський салат з сьомги і авокадо з чудовою ароматною заправкою.
Інгредієнти
Авокадо — 1/2 шт. | |
Редис — 5 шт. | |
Слабосолона сьомга — 30 г | |
Для заправки | |
Оливкова олія — 4 ст. л. | |
Сік лайма — за смаком | |
Цедра лайма — 1/2 лайма | |
Мед — 1 ст. л. | |
Коріандр — 1 / 2 ч. л. | |
Сіль — за смаком | |
Кріп — гілочка | |
Журавлина — кілька штук |
Цей салат дуже просто і легко готувати. А якщо у вас завалялися в холодильнику авокадо і червона рибка, сама доля велить його приготувати. Авокадо і червона риба добре поєднані, а ароматна заправка робить салат ще більш привабливим і смачним.
Покроковий рецепт
Приготувати соус. Оливкова олія змішати коріандром. Додати мед, терту цедру лайма і його сік. Посолити, поперчити.
Гарненько перемішати.
Редис натерти на крупній тертці. Авокадо і червону рибу нарізати тонкими смужками.
Шари викласти в «кільце». Хай вибачать мене кухаря за таке кулінарне кільце (з пластикової пляшки)… Шар авокадо, посолити. Шар редиски і шар сьомги.
Зняти кільце. Полити заправкою. Посипати журавлиною і рубаним кропом. Подавати до столу.