Салат-коктейль з лосося та редису

Швидкий морський салат з сьомги і авокадо з чудовою ароматною заправкою.

Інгредієнти

Авокадо — 1/2 шт.
Редис — 5 шт.
Слабосолона сьомга — 30 г
Для заправки
Оливкова олія — 4 ст. л.
Сік лайма — за смаком
Цедра лайма — 1/2 лайма
Мед — 1 ст. л.
Коріандр — 1 / 2 ч. л.
Сіль — за смаком
Кріп — гілочка
Журавлина — кілька штук

Як приготувати Салат-коктейль з лосося та редису

Цей салат дуже просто і легко готувати. А якщо у вас завалялися в холодильнику авокадо і червона рибка, сама доля велить його приготувати. Авокадо і червона риба добре поєднані, а ароматна заправка робить салат ще більш привабливим і смачним.

Покроковий рецепт

Приготувати соус. Оливкова олія змішати коріандром. Додати мед, терту цедру лайма і його сік. Посолити, поперчити.

Гарненько перемішати.

Редис натерти на крупній тертці. Авокадо і червону рибу нарізати тонкими смужками.

Шари викласти в «кільце». Хай вибачать мене кухаря за таке кулінарне кільце (з пластикової пляшки)… Шар авокадо, посолити. Шар редиски і шар сьомги.

Зняти кільце. Полити заправкою. Посипати журавлиною і рубаним кропом. Подавати до столу.

Дивіться також:  Салат з авокадо і апельсином в лимонно-медової заправці